Nieuwsbrief September 2010

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1009

Jessenhofke bruist, dit is niet zo maar een gezegde, beleef samen met ons hoe bruisend Jessenhofke kan zijn. In het verre verleden kwamen de graafheren van Loon naar Kuringen om van de geneugten des levens te genieten, op 3 oktober, gaan wij naar Jesseren om het leven te danken. En dank zeggen willen we door te proeven van het leven in al zijn facetten. We nodigen jullie uit om samen met ons op bedevaart te gaan door de pracht en praal van het mooie graafschap Loon.

Om dit mooie landschap alle eer aan te doen, doen we dit op ecologische wijze, we vertrekken aan het Prinsenhof, met fiets, elektrische fiets, elektrische vespa of elektrische buggy, (Jullie kunnen dus met het ganse gezin deelnemen!) na een bezoek aan onze huisbrouwerij en onder het genot van ons eenmalig gebrouwen blauwbessenbier, trekken we verder naar de kleinste maar gezelligste parochie van Hasselt, in Wimmertingen zal Giovani Oosters onze smaakpapillen opvrolijken in zijn ‘vous lé vous’. Met behulp van Limburgs lekkerste streekproducten en Giovanni’s voortreffelijke kookkunst overgoten met onze artisanale huisbiertjes zullen wij terug gesterkt, onze tocht doorheen het glooiende landschap verderzetten. Na deze pittige tocht hebben we de apotheose van de dag zeker en vast verdient. Met spanning zal je mee mogen getuigen van de degorgement van de eerste

Jessenhofke brût door Guy en Luc van champagnehuis Champinet.

Na deze dag vol onthullingen zal jij weten of de Virga Jesse nog aan mirakels doet, en of Jessenhofke nu van Hasselt of Jesseren is.

Interesse, reageer dan snel want het aantal deelnemers is beperkt. De kostprijs is afhankelijk van het gekozen voertuig, geef ons een seintje op 011/255699 of info@jessenhofke.be en wij sturen je graag de prijzen door.
Iedere deelnemer krijgt een voorkeur op de aankoop van onze artisanale bieren.