Nieuwsbrief Mei 2013

1900533_origJessenhofke Team Triatlon

Op Pinkstermaandag 20 mei gaat de eerste sportwedstrijd die onze naam draagt door in Kuringen. Naast de Sprint triatlon waar individuele atleten aan kunnen deelnemen is er ook de Jessenhofke team triatlon waar we als brouwerij ook een team afvaardigen. Inschrijven kan nog op http://eurlimbtriatlon.weebly.com Kom onze ploeg aanmoedigen onder het genot van een Jessenhofke van ’t vat. Als een Jessenhofke fan zich geroepen voelt om 500m te zwemmen in ons team: we zijn nog op zoek naar een sportieveling!

’t Verlosserke het enige échte WJD-bier!

‘Ga en maak alle volken tot mijn leerlingen’ (Mt 28,19). Dat is het thema van de 28e Internationale Wereldjongerendagen die deze zomer plaatsvinden in Rio de Janeiro – Brazilië. Wim, Leen, Steff en Joke uit Kuringen zijn dus maar liefst vier ambassadeurs die richting de WJD gaan trekken!

De reis bestaat uit drie etappes:

• 14 – 22 juli: Inleefreis bij de lokale bevolking van Ruy Barbosa
• 23 – 28 juli: Deelname aan de WJD in Rio de Janeiro
• 29 juli – 11 augustus: Op avontuur doorheen Brazilië

Dit alles belooft voor hun een onvergetelijke ervaring te worden. Bovenop de berg Corcovado prijkt het 38 meter hoge standbeeld Christus de Verlosser (Cristo Redentor), uitkijkend over de stad Rio de Janeiro. Dit beeld vormde de inspiratie voor hen om een eigen bier op de markt te brengen… Samen met brouwerij Jessehofke uit Kuringen presenteren wij jullie met enige trots ons WJD-bier:

’t Verlosserke

’t Verlosserke is een kruidige tripel van 8° en werd volledig met biologische ingrediënten gebrouwd. Het bier is niet in de winkel te verkrijgen maar enkel exclusief bij ons te bestellen via verlosserke@gmail.com . Steun hun reis naar Brazilië. Verlos ons Heer en denk eraan: Drinkmatig, doch regelmatig!