Nieuwsbrief Maart 2010

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1003

Glazen 25 of 30 cl op overschot?

Onze voorraad 25 & 30cl glazen is aan het slinken en alvorens een nieuwe bestelling te plaatsen zouden we graag de glazen willen recupereren die gebruikt zijn voor ‘Bier van de maand’ of bij proeverijen. Ook hier is immers ons economisch & ecologisch gedachtengoed belangrijk. Laat ons weten via mail wat we kunnen komen ophalen als we in de buurt passeren.

Beschikbaarheid bieren kun je opzoeken  op de website

Doordat we meer producten op de markt hebben (11 verpakkingsformaten ondertussen) gebeurt het wel eens dat bepaalde formaten niet voorradig zijn, hoewel we dit te allen tijde k proberen te vermijden. Je kunt de beschikbaarheid raadplegen op website Jessenhofke. Aan dit overzicht worden de komende maanden nog verschillende producten toegevoegd maar daarover meer in volgende nieuwsbrieven.

Vulcanus

Een bier dat eerst bedoeld was om exclusief door de brandweermannen van Hasselt gedronken te worden is nu toch beschikbaar voor particuliere verkoop. Op basis van een door ons samengesteld recept (8,4% alc Vol) ontstond de Vulcanus, met karakteristieken vergelijkbaar met Karmeliet. Contacteer de brandweer van Hasselt via mail.

EKO-Motiv 1.0

We participeerden aan dit mooie initiatief in de Vooruit in Gent door ons bier op de receptie te gaan schenken. Kowboy Kaos vzw speurde het land en het net af en vond een pak sterke projecten, originele initiatieven, verrassende ontwerpers, knappe kunstenaars en leuke organisaties die werken volgens ecologische en sociaal-economische principes. Dit event is nog te bezoeken tot 21 Maart, dagelijks van 14u tot 22u