Nieuwsbrief Juni 2009

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0906

Nieuwe glazen zijn aangekomen

De voorbije weken zaten we krap met onze Jessenhofke glazen. Enerzijds door het grote aantal horecazaken dat met Jessenhofke begon, anderzijds omdat we het logo op het glas hebben aangepast en dat vergde iets meer tijd dan voorzien. We hebben onmiddellijk het logo op 3 formaten gezet, 25cl voor de proeverijen, 30cl als je 25cl van ’t vat wil schenken of de 40cl waar perfect een flesje in kan met een mooie schuimkraag. De horecazaken die de nieuwe glazen in gebruik wensen te nemen kunnen dit via beer@jessenhofke.be vragen.

PROEF – SALON 2009 ”de ultieme smaak”

Op 5 Juni 2009  zetten wij de Bioweek 09 in met de eerste editie van PROEF –SALON. Op de wekelijkse markt op het Kolonel Dusartplein in Hasselt kunt u Hippe Biologische Producten, vol met smaak en traditie, ontdekken.Via degustaties en workshops maakt u kennis met Producten met bijzondere aandacht voor Kwaliteit van het Voedsel in relatie met de gezondheid en het geluk van de mens. Schuif aan aan onze gezellige gastentafel. Proefsalon vanaf 8 uur; gastentafel vanaf 11 uur tot 18 uur. Inschrijven voor de gastentafel (kostprijs 12.50 euro per persoon) via beer@jessenhofke.be

Jessenhofke proeven in een Zuiderse sfeer bij Juan Louis

Wij sluiten deze 5de juni af met Jessenhofke,héérlijk biologisch kruidenbier van Hasseltse bodem,vergezeld van traditionele Spaanse Hapjes op basis van duurzame en biologische ingrediënten. Wij starten om 19 uur met een bierdegustatie. Wij ontdekken de smaken en geuren van dit Hasseltse bier. Doe mee aan de blinde proeverij en win een unieke genummerde Magnumfles “Jessenhofke”. Dit alles omlijst met zomerse klanken en de typische zuiderse sfeer in de Badderijstraat(tegenover Provinciale bibliotheek). Inschrijven op voorhand(beperkt aantal personen) voor de biotafel (kostprijs 28 euro per persoon via beer@jessenhofke.be

Proeverij op Belgische ambassade te Parijs

Op dinsdag 19 mei verzamelden 15 Belgische brouwers op de Belgische ambassade in Parijs om de Franse drankenhandels voor hun nog onbekende bieren te laten proeven. Ze waren enthousiast over de diverse smaken en geuren die ze voorgeschoteld kregen. ’s Avonds was er nog een netwerkevenement voor Belgen in Frankrijk waar we onze uitgeweken landgenoten de nieuwigheden en minder bekende bieren presenteerden.

Hemd & schort met Jessenhofke logo

Ben je een echte Jessenhofke fan, dan kan je vanaf nu pronken met een wit hemd met ons logo op of een echte brouwersschort met het logo van je lievelingsbier. Elke horecazaak die in Juni meer dan 25 bakken Jessenhofke schenkt krijgt een hemd cadeau, het verkooppunt dat meer dan 50 bakken particuliere verkoop Jessenhofke realiseerd, krijgt een schort!