Nieuwsbrief Juli 2011

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0711

Jessenhofke Getrouwe

In navolging van de hofleveranciers van ons Koningshuis, de Ambassadeurs van Orval en de Officieren van Slaapmutske willen we een nieuwe term lanceren. De horeca-klanten die verschillende van onze bieren permanent in het gamma hebben, willen we de Jessenhofke Getrouwe benoemen. Van deze horecazaken verwachten we dat ze occasioneel een bier van ons van het vat aanbieden. Ook is het fijn om steeds onze bieren in het juiste glas, met respect voor het product, in te schenken. Het verhaal achter onze brouwerij en onze bieren is gekend en kan door de waard verteld worden. Hiervoor willen we onze waardering uitspreken. We gaan dus een speciaal kenteken uitreiken in de toekomst.

Horecazaken die denken hiervoor in aanmerking te komen, mogen ons altijd contacteren via info@jessenhofke.be. De bedoeling is dat deze horeca-zaken een prominente plaats krijgen op onze website en dat zij als eersten onze nieuwe bieren mogen schenken.

Prijss tijgi ng bio logis che bieren va naf 2012

Door de stijgende prijzen voor o.a. biologische mouten en hogere transportkosten zal de prijs van biologische bieren vanaf volgend jaar stijgen. We gaan zo econologisch mogelijk proberen te werken om de prijsstijging zo klein mogelijk te houden voor onze klanten, evenwel zonder de rentabiliteit uit het oog te verliezen. Hopelijk kunnen jullie begrip opbrengen hiervoor. De laatste prijsstijging van Jessenhofke dateert alweer van begin 2009 en we hopen dat de voorziene prijsstijging ook enkele jaren mag standhouden.