Nieuwsbrief Juli 2009

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0907

Jessenhofke erkend entrepothouder

Op 10 juni ontvingen we van de dienst accijnzen onze erkenning als entrepothouder. Dit zal onze export vereenvoudigen doordat ook in Kuringen nu afhalingen zullen kunnen gedaan worden door onze buitenlandse klanten.

Succesvolle trimester achter de rug.

In de laatste 3 maanden zijn alle voorgaande verkooprecords gebroken. Er werd nog nooit zoveel Jessenhofke geconsumeerd op allerlei festivals, biomarkten en natuurlijk bij jullie thuis of in jullie favoriete café. Dank hiervoor aan alle Jessenhofke drinkers! De kaap van 500 verkooppunten werd onlangs ook gehaald. De eer is deze keer voor slijterij Vonk uit Zaandam. Hiermee komen we voor Nederland uit op meer dan 100 biowinkels & slijterijen die ons bier aanbieden.

Jessenhofke preferred supplier bij Bio-Award winnaars

Zowel de vorige winnaar (Jos De Clercq van de Natlandhoeve) als de laatste winnaar van de bio award (Roland Dejaeghere van Frejafood) kiezen Jessenhofke om aan te bieden op hun recepties & feesten. Proficat aan de winnaars & dank natuurlijk voor hun keuze om ons lekker biologisch bier te schenken.

Jessenhofke op jouw feest

Meer en meer mensen vragen om ons bier op hun verjaardagsfeest, babyborrel of jubileum te schenken. We geven graag onze glazen en tap gratis in bruikleen om jullie toe te laten een fijn feest met Jessenhofke te hebben.