Nieuwsbrief Februari 2010

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1002

Senegal Classic

Dat wij als producent erg begaan zijn met het wel en wee van de landbouwers is voor de trouwe lezer niet vreemd. De deelname van onze broer Bart Putzeys aan de Senegal Classic, georganiseerd door Vredeseilanden is voor ons een unieke kans om ook de Senegalese boer een hart onder de riem te steken. Meer info vind je op www.senegalclassic.be.

Je kunt steunen door naar één van onderstaande activiteiten te komen met vermelding Senegal Classic. Heb jij een grandioos idee om dit initiatief mee te steunen, dan wil Jessenhofke hier graag in helpen, stuur je idee naar ademruimte@jessenhofke.be.

Ecopop

Het bio-gedachtengoed dichter bij de consument brengen. Hierin zijn ze bij de eerste editie van Ecopop zeker en vast geslaagd. Met de steun van een uitgebreide reportage in “Puur” van Bioforum gonsde  het aan onze gemeenschappelijke Maya – Jessenhofke stand van bio-genieters. We kijken hoopvol uit naar de 2de editie van dit mooie initiatief.

Spaarkaart

Jessenhofke – fans worden vanaf nu beloond, na het 10de glas, kan je ook thuis nagenieten van een grote 75 cl Jessenhofke.