Nieuwsbrief December 2012

EkoPlazaEkoPlaza duurzaamste bio-supermarkt van Nederland

Onze distributeur Udea heeft in Nederland een keten van meer dan 60 bio-supermarkten onder de naam EkoPlaza. Deze werd onlangs door de Nederlandse consumenten uitgeroepen tot duurzaamste merk van Nederland. In de meeste EkoPlaza’s worden onze bieren verkocht en zo hebben we bijgedragen tot het aanbieden van een lekker biologisch Belgisch bier aan de bewuste Nederlandse consument. We wensen onze vertegenwoordigers in het Nederlandse bio-verkoopnet dan ook van harte proficiat met hun resultaat. Volgend citaat komt uit hun nieuwsbrief: “We hebben de motivaties gelezen van onze stemmers en zijn onder de indruk van de mooie waarderende woorden.

Het winnen van deze prijs is voor ons een extra stimulans om biologisch bereikbaar maken voor iedereen nog sneller te realiseren.”

Nieuwe bierkratten

Op vraag van verschillende verkooppunten starten we met kratjes van 12 flesjes in plaats van 24. Zo kunnen onze verkooppunten met dezelfde schapruimte meer verschillende bieren aanbieden zonder reststock in het magazijn te moeten opslaan. De huidige kratten van 24 flessen blijven we ook aanbieden. Zo komen we tot de verschillende verpakkingen 12x33cl, 24x33cl & 6x75cl.

Belettering peugeot boxer en aanhangwagen

Een volgende stap in onze rebranding was de herbelettering van onze peugeot boxer. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de aanhangwagen van reclame te voorzien. Vanaf nu zijn we herkenbaar in de nieuwe huisstijl bij onze leveringen doorheen het land.