Nieuwsbrief December 2011

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1211

Respect voor het product

Vorige maand zijn de Gault-Millau sterren uitgereikt. In de Pastorale in Reet die als ‘Chef van 2012’ werd uitgeroepen wordt bijvoorbeeld onze Tripel bij de kaasschotel aangeboden. Ook ’t Claeverblat en Vous Lé Vous kennen onze producten maar al te goed. De trend naar een echte keuken met respect voor het product en meer eenvoud vertaalt zich dus in het gebruik van biologische lokale producten zoals onze bieren.

Brahmbezebier opnieuw beschikbaar bij de Groene Ridder in Ham

Na het succes van het brouwsel dat in Kuringen werd gebrouwen in april 2011 werd besloten het Brahmbezebier op grotere schaal bij de proefbrouwerij in Lochristi te brouwen. Er zijn nu exclusief bij de Groene Ridder in Ham weer 75cl flessen te verkrijgen. Je kan ter plaatse consumeren maar je kan natuurlijk ook thuis verder genieten.

Brouwweekend in januari

Er is nog mogelijkheid om in te schrijven voor het brouwweekend op 21 en 22 januari via info@jessenhofke.be. We gaan werken met lokale biologische kruiden en we gaan verder met het waterexperiment, deze keer het uitgestelde experiment van de vorige sessie met water dat gefilterd is door omgekeerde osmose.