Nieuwsbrief Augustus 2009

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0908

Jessenhofke lid van Kauri-netwerk

Het Water Congres van het Kauri netwerk was voor ons een inspirerende ervaring. We hebben dan ook besloten om ons hierbij aan te sluiten. Kauri vzw is in Brussel gevestigd en is een multidisciplinair netwerk & kennis centrum over globale, ethische, duurzame, interculturele, eerlijke en transparante NGO en zakenpraktijken. We hopen hiermee, samen met een groep van duurzame bedrijven, onze missie verder uit te bouwen.

Jessenhofke brood

Bakker (H)eerlijke Hoeve uit Sint-Truiden heeft onze draf gebruikt om te verwerken in een brood samen met een geutje Jessenhofke. Het resultaat kan via ons besteld worden daar het enkel op aanvraag wordt gebakken. Het brood wordt vers ingevroren om veroudering zo snel mogelijk stop te zetten zodat het ontdooid even vers is als net gebakken.

Links in Google

Op onze website plaatsen we graag een link naar elk verkooppunt van ons bier in onze verkooppuntenlijst. Als je het woord Jessenhofke ingeeft in Google kom je ongeveer 4000 links tegen. Natuurlijk zijn er een aantal puur voor de b&b maar ook veel klanten van ons bier zetten een link terug naar onze website. Graag promoten we deze vorm van wederzijdse reclame. Wij laten weten waar jullie ons bier kunnen drinken of kopen en jullie geven de mogelijkheid om meer informatie te verkrijgen over de producten die jullie aanbieden. Moesten er in onze lijst plaatsen zijn die ontbreken, voegen we die graag toe.