Nieuwsbrief Augustus 2008


Oslo

Op 10 april werd er op de Belgische ambassade in Oslo een bierproeverij van Belgische bieren georganiseerd. Ook Jessenhofke was van de partij en legde waardevolle contacten.

Leuven overspoelt met Jessenhofke
abs-drinks

In mei was Jessenhofke bier van de maand via http://www.absdrinks.be uit Winksele in meer dan 20 café’s.

 

Jessenhofke in de buurlanden
lacentraledesbieres

Naast Vlaanderen proberen we ook de consumenten uit andere landen te bereiken. Voor Nederland zijn we daarom in zee gegaan met http://www.nieuweband.nl die landelijk bioproducten verdeeld. Voor Frankrijk werd onze partner http://www.lacentraledesbieres.fr.

Autobelettering

Beide auto’s zijn nu voorzien van reclame voor ons bier. We zijn dus vanaf nu herkenbaar op onze tochten door België..

Recepten met Jessenhofke

_DSC9428We gaan onze recepten met Jessenhofke ook een plaats geven op onze website. Ter gelegenheid van de week van de smaak presenteert hotel-restaurant http://www.dekommel.be uit ’s Gravensvoeren een Jessenhofke-menu.

 

 


Horecazaak in de kijker

Kristof-GouwyToen Kristof Gouwy van http://www.hoetchatcha.be & http://www.desierk.be bij ons kwam logeren was hij meteen te vinden om het Jessenhofke ook in z’n permanent opgesteld circus in Vosseslag-De Haan aan te bieden aan z’n bezoekers. Een goede zet want tijdens het 2de seizoen werd de kaap van 50 bakken Jessenhofke reeds overschreden. Als je dus aan de kust bent, spring eens binnen en geniet ook daar van een Jessenhofke terwijl jullie kinderen zich amuseren op alle aanwezige speeltuigen.