Nieuwsbrief April 2009

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0904

400ste verkooppunt Jessenhofke

Taverne de Lossing uit Lommel werd vorige week ons 400ste verkooppunt. Zij bieden Jessenhofke van ’t vat aan in hun zaak in de Lommelse Sahara vanwaar mooie wandelingen vertrekken. Na de tocht door de natuur zal een Jessenhofke zeker smaken. Bedankt ook aan alle klanten die eerder hun vertrouwen in Jessenhofke stelden.

Nieuwe flyer op FSC papier

In januari werd gestart met de verdeling van de nieuwe flyer. Deze nieuwe layout kwam beter tegemoet aan aan de horecazaken. Zij kunnen onze flyer nu als een driehoek op de toog of op de tafels zetten. Omdat we ecologie hoog in ons vaandel dragen werd deze nieuwe flyer op FSC (Forest Stewardship Council) papier gedrukt. De bossen waaruit dit papier gewonnen wordt zijn duurzaam beheerde bossen door bvb nieuwe bomen te planten na het kappen.

Samenwerkingsakkoorden met distributeurs

Voor Nederland werd een verdeelakkoord gesloten met Multibier uit Asten. Zij bevoorraden voor ons de Nederlandse slijterijen en horecabedrijven. Voor de Belgische bierhandelaars werd een verdeelakkoord gesloten met Districo uit Gullegem zodat we de verdeling beperken door 1 levermoment per maand te doen. Dit alles leidt tot een meer economisch & ecologisch distributiesysteem.