Nieuwsbrief Oktober 2009

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0910

Jessenhofke @ Sopra La Musica festival

Jessenhofke is aanwezig op de meest diverse initiatieven en gaat deze keer de culturele toer op: Op 14 en 15 november vindt de eerste editie plaats van het Sopra la Musica Festival in Hasselt.

Uw muzikale gastheer is de pianist-musicoloog Waldo Geuns. Samen met presentator Thomas Vanderveken neemt hij het publiek mee in een fascinerende reis die de grenzen van de verschillende kunsten overschrijdt. Muziek, design, mode, gastronomie: dit unieke festival bundelt het allemaal. Tijdens drie concerten reiken vier disciplines elkaar de hand. Jonge talentvolle musici brengen juweeltjes uit het klassieke kamermuziekrepertoire. De muziek wordt gecombineerd met een performance van de designer Johan Bruninx, een modedefilé van het label Schipper/Arques en artistieke culinaire creaties van meester-kok Giovani Oosters. De concerten vinden plaats op de unieke locatie KAAI.16, de nieuwe creatieve hotspot van Hasselt. Op welke manier spreekt men beter tot de verbeelding van het publiek dan met de combinatie van jong onontdekt talent, originaliteit, hoog niveau binnen elke discipline en verbluffende verrassingen tijdens elk concert?

En verder:

Na de succesvolle lancering van onze 2 nieuwe bieren wilde iedereen ze proeven en werd er bovendien ook nog “Jessenhofke Triple” bij besteld. Hierdoor worden we tijdelijk met een leveringsprobleem geconfronteerd. Als voorlopig alternatief stellen we voor om de “Triple”  te leveren in flessen van 75cl of in vaten van 20l. Er is ook een beperkt aantal magnumflessen voorradig. Van zodra de 3 soorten terug beschikbaar zijn worden jullie hiervan op de hoogte gebracht en wordt de uitlevering onmiddellijk hervat. De meeste handelaars hebben nog wel een beperkte voorraad om, tot de volgende uitlevering, de verkoop te garanderen.

En nog:

Jessenhofke Maya & Bruin vanaf volgend brouwsel beschikbaar in 75cl

Een gepast eindejaarsgeschenk? Een mooie 75cl fles van onze nieuwe bieren: succes verzekerd ! Uiterlijk leverbaar in december 2009.