Nieuwsbrief November 2012

hopHop uit Poperinge

De oogst is binnen, onze hopleverancier Joris Cambie kan zich weer wijden aan de geneugten van het bierbrouwen.

In biermagazine ‘Hopper’ – een aanradervertelt Joris, gepassioneerd over zijn leven als hopboer, waarin zijn keuze voor biohopteelt erg bepalend is geweest .

Dank je wel, Joris, voor meer dan 10 jaar als leverancier aan ons Jessenhofke en veel succes met « de Koppigaard’. We zijn blij, dat wij nog steeds mogen vertrouwen op jouw vakmanschap.

Brouwplanning

De dagen worden korter en killer, het is weer de tijd dat het kriebelt in hart en nieren. De gist staat te pruttelen, nieuwe lageringsvaten zijn gekocht en binnenkort zal het in onze huisbrouwerij weer gonzen van bedrijvigheid.

Naast overvloedige proeverijen brouwen wij ook tal van nieuwe biertjes. De uitnodiging voor nieuwe brouwsessies worden weldra verstuurd.

Grote flessen in geschenkverpakkingen

Wij hebben alle bieren in 75cl beschikbaar met de nieuwe etiketten. Deze kunnen met 3 flessen in een houten kistje met brandmerkstempel van de brouwerij aangeboden worden. Misschien een idee als cadeauverpakking voor jullie eindejaarsgeschenken? Vanzelfsprekend zijn er ook cadeauverpakkingen van de kleine flesjes, van 3x33cl tot een meter bier.

Bib Gourmand

Graag wensen we de restaurants Vlierhof en De Kommel proficiat met hun hernieuwde vermelding in de laatste editie van Michelin gids. Bedankt om in deze topzaken Jessenhofke te serveren.