Nieuwsbrief Maart 2008

Meer dan 200 verkooppunten
Sinds de start van de verkoop van Jessenhofke op 11 Juli 2006 met een 10-tal klanten zijn er meer dan 200 verkooppunten bij gekomen. Allemaal samen hebben zij in 2007 13.000 liter bier verkocht in zowel 33cl, 75cl als vaten van 30 liter.

BioFachBiofach 2008
Van 21 tot en met 24 februari ging de grootste beurs van biologische producten door in Nurnberg. Ook Jessenhofke had een stand om ons bier aan Europa voor te stellen.

 

Open brouwdag 26 april Kuringen
Op 26 april gaat er een gezondheidsdag door in de parochiezaal van Kuringen-Heide georganiseerd door het Rode Kruis. Jessenhofke zal voor het eerst in z’n geschiedenis op verplaatsing gaan brouwen! Natuurlijk zal er ook ter plaatse kunnen geproefd worden.

Zythos Bierfestival Zythos bierfestival 1&2 maart
Net terug van Nurnberg kunnen we onze nieuwe toog installeren in Sint Niklaas waar het jaarlijkse bierfestival van Zythos zal doorgaan. Een ideale gelegenheid waar brouwers en bierliefhebbers vanuit het hele land samen komen.

 


4-talige informatie
De laatste maanden is er hard gewerkt aan onze internationalisering. Zo hebben we momenteel de flyer beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels & Duits. Ook de site is voorbereid op de 4-taligheid. Het Nederlands en het Engels zijn al volledig actief. Met het Frans & het Duits zijn we nog druk bezig.