Nieuwsbrief Januari 2010

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1001

Zoals in de nieuwsbrief van december werd aangekondigd maakt de B&B plaats voor meer bierplezier. De afgelopen brouw- en botteldagen waren in ieder geval  een groot succes. Maar er is meer:  voor diegenen die liever niet zelf de handen uit de mouwen steken om een lekker pintje te brouwen, voorzien wij voortaan activiteiten.


Vriendentafel

“Voor mij geen water, ik ben al loodgieter” was de slogan van één van onze gastbrouwers. Tijdens deze vrijgezellendag werd er voor het eerst een ‘raughbier’ in onze demo-brouwerij gebrouwen. Of het bier zo ruw is als de brouwers, kan je komen proeven op onze eerste ‘Table d’amis’ op vrijdag 29 januari van 19u30 tot 22 uur.

Onze gastkok hadden we zo kunnen plukken uit de Schotse highlands, geen uitdaging is deze ruwe bolster te groot. Met veel enthousiasme gaat hij dan ook met dit wel erg speciale bier aan de slag.

Heb jij ook zin om ongedwongen te vertoeven rond het vuur en deze lange winteravonden te doorbreken met een goede pint en een overheerlijke stew? Schrijf je dan nu in voor deze vriendentafel.

Beleef dubbel plezier en draag een kilt!

Fanpagina Jessenhofke op Facebook

Er bestaat sinds kort ook een fanpagina van Jessenhofke op Facebook. We nodigen jullie dan ook uit om lid te worden en foto’s en verhalen te delen van jullie belevenissen tijdens het drinken van een Jessenhofke.