Nieuwsbrief augustus 2014

De nieuwe Jessenhofke nieuwsbrief is gelanceerd!

 Terugblik naar openingsweekend
Nieuwsbrief augustus 2014Vandaag realiseer ik mij dat onze nieuwe locatie al meer dan een maand geopend is. Hoog tijd om zoveel mensen te danken voor hun warme aanwezigheid. Dankzij jullie grote steun konden wij aan het ‘ogo team’   300€ overhandigen ten voordele  van ‘artsen zonder grenzen’ en vloog de verste ballon tot in Gardelegem in Duitsland terecht gekomen(554km). De familie Del Peso-Stoffels heeft een mand met allerlei lekkers van de deelnemende biobedrijven mogen afhalen bij de biokruidenier in Hasselt.
Vitap

Ondertussen wordt onze loods druk gebruikt voor  proeverijen, vergaderingen en  om onze jarige Vital in de bloemetjes te zetten. Tot zijn grote verrassing had hij alles in gereedheid gebracht om zijn eigen feest  te vieren. Vital ken je wellicht van de talrijke  evenementen waarop hij Jessenhofke vertegenwoordigd met  Vitap tapservice.
Meer info www.vitapbeer.be

Think pink
Op 10 augustus gooien we onze deuren terug open voor de ‘Happy think pink Sunday afternoon’.
Deze namiddag kan je deel nemen aan tal van activiteiten Kubb tornooi, kayakken, BBQ’en of gewoonweg genieten van een heerlijk Jessenhofke . Deze namiddag wordt georganiseerd door Thea en Lieve Henraat. Deze zussen wandelen in 2 dagen 80 km doorheen het nationaal park ten voordele van het Think Pink fonds voor borstklinieken.
Iedereen is van harte welkom maar voor de activiteiten is vooraf inschrijven noodzakelijk dit kan via theahenraat@hotmail.com

Facebook
Wens je op de eerste rij te staan voor onze bierige nieuwtjes volg ons dan via onze facebook pagina.