Nieuwsbrief Februari 2014

NieuwsbriefMagazijn

Vanaf 1/2/2014 hebben we een groter pand in gebruik genomen in de Simpernelstraat 17A in Kuringen. Momenteel zijn enkel onze bieren daar opgeslagen. Na enkele verbouwingen zullen ook de brouwerij en het proeflokaal naar deze locatie verhuizen. Later meer hierover.

Barcode TRPL

Toen we in 2006 startten met onze TRPL hadden we nog geen eigen barcodenummers. We gebruiken tot op heden de nummers die ons toen ter beschikking werden gesteld. GS1 heeft nu Trustbox in het leven geroepen waar elke producent de gegevens van zijn producten moet ter beschikking stellen van de consumenten. Dit bleek het moment om ook de barcode uit onze serie te gaan gebruiken. In de komende maanden zullen de 33cl en de 75cl de nieuwe barcode gaan gebruiken. We excuseren ons alvast voor het tijdelijke ongemak.

Paté

Slagerij Kristof & Sofie uit de Diepstraat in Kuringen heeft een paté ontwikkeld op basis van onze TRPL. Later volgen nog andere bieren. De paté is bij hen te koop maar ook in de brouwerij, per schijf. Later volgen er ook apart verpakte porties.