Nieuwsbrief December 2009

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_0912

Brouw-marathon

9 jaar geleden op Kerstdag werd in onze keuken ons eerste bier gebrouwen, een geslaagd experiment want Jessenhofke werd geboren. Ter gelegenheid van deze verjaardag hielden wij van 17 tot 21 december 2009 een bierbrouwmarathon.  Er werden door maar liefst 20 aspirant-brouwers 4 verschillende bieren gebrouwen.

Op 28 december zwaaiden wij onze laatste B&B gasten uit. De B&B-infrastructuur moet plaats ruimen voor nog méér bier-plezier. Meer hierover in de nieuwsbrief van januari 2010. Via deze weg willen wij de vele gasten hartelijk danken voor het vertrouwen. Het waren heerlijke ontmoetingen.

Wij wensen jullie alvast een bierige eindejaarsperiode en een fantastisch begin..
Drink ook in 2010 matig maar regelmatig.

Jessenhofke sponsort Spiderkids.

Spiderkids is de kinderklimclub die vanuit Olympia in Hasselt zowel binnen- als buitenklimmen en activiteiten in de natuur organiseert. Neen, wij geven geen bier aan kinderen! Maar bij die kinderen horen ouders en die lusten hier wel pap van. Ook de trainer weet een Jessenhofke te appreciëren . Deze organic-atleet verbaasde menig supporter toen hij zich, na het drinken van een Jessenhofke, waagde aan een nieuwe wereldrecordpoging snelklimmen en deze uitdaging nog won ook. Bio-bier is dan ook gezond, ja het geeft je zelfs vleugels…

Tip: hoe overleef je de BOB-campagne  met Jessenhofke?

Tijdens het ochtendprogramma van Radio 2 bleek dat één Jessenhofke op een nuchtere maag voldoende is voor een positieve alcoholtest. Een Jessenhofke drink je niet op je nuchtere maag maar als je dan toch wil experimenteren,vraagt dit om de nodige creativiteit.

De Linkse kerk in Leiden bijvoorbeeld, waar elke avond Jessenhofke triple wordt gedronken, heeft hier alvast een oplossing voor bedacht: 2/3de ginger ale & 1/3de Jessenhofke. Of dit past bij de zegswijze van Gert –“beter ene goeie dan drie slechte“- mag je thuis uitproberen.