Nieuwsbrief Augustus 2010

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1008

Jessenhofke vanaf 14 augustus erkend als brouwerij!

10 jaar nadat de eerste brouwsels uit onze ketels kwamen zijn we nu erkend als brouwerij. De ketels werden tot nu enkel voor demobrouwsels gebruikt tijdens ons arrangement brouwer voor een dag. Deze bieren konden in degustaties  geproefd worden.

Het gebrouwde bier dat telkens slechts in batches van +-100liter afgevuld wordt in 75cl of magnums kunnen dus nu ook (voorlopig enkel bij ons, graag afspraak via mail) aangekocht worden. De mogelijkheid bestaat om deze bieren op maat te laten etiketteren bvb als relatiegeschenk. Er zijn momenteel 14 verschillende bieren in stock, in totaal iets meer dan 400 liter. De bieren hebben een alcoholpercentage tussen 3.5% & 9.9% alcohol en de kleur is van lichtblond tot het pikzwarte rauchbier met daartussen nog enkele fruitsoorten.

Van enkele bieren, ook nieuwe, die gebrouwen worden in Lochristi bestaat ook de versie uit eigen ketel. Zo heb je de mogelijkheid om te vergelijken.

Terugblik op spaarkaartactie

Dankzij de spaarkaartactie hebben heel wat mensen ook thuis het genot gehad van een 75cl fles te proeven van hetgeen ze op café in 33cl of van het vat gedronken hadden. Deze actie loopt stilletjesaan naar zijn einde toe, de spaarkaarten zullen worden opgehaald zodat deze nieuwe fans ook deze maandelijkse nieuwsbrief zullen ontvangen. Dank ook aan de horecazaken die hier hun medewerking aan hebben verleend. De actie zal zeker nog eens herhaald worden. De horecazaken die onlangs startten met de actie krijgen vanzelfsprekend nog de nodige tijd om het gelegenheidsbier aan te bieden.