Nieuwsbrief April 2010

JESSENHOFKE_NIEUWSBRIEF_NL_1004 Beste ecologische restaurant van Zweden biedt alle drie de Jessenhofke bieren aan

Salto & brygga in Malmo doet er alles aan om zo ecologisch mogelijk te werken. Zij bieden enkel biologische maaltijden aan begeleidt door biologische dranken. Na verschillende andere prijzen gewonnen te hebben kwam nu de (biologische) kers op de taart door als meest ecologische restaurant van Zweden uitgeroepen te worden door het doorgedreven sorteren van afval, de aanwezigheid van  zonnepanelen, het gebruiken van verf op waterbasis, de geluidswerende bekleding van vloeren & plafonds voor het aangename geluidsniveau en natuurlijke materialen voor inrichting van het restaurant. Tevens wordt er volgens de seizoenen aangeboden en waar mogelijk lokaal & Fair Trade. Een uitgebreide theekaart rond elke maaltijd voortreffelijk af. Proficiat aan de uitbaters en dank om ook Jessenhofke in het gamma op te nemen.

Brouwdagen mei

Tijdens het Pinksterweekend gaan we opnieuw experimenteren in onze demo brouwerij. Deze keer wordt er een bier met palmsuiker gebrouwen en gaan we ons wagen aan een echt chocoladebier met Fair trade organic Zuid Amerikaanse chocolade. Volg al het nieuws op onze blog Er is nog plaats om op beide brouwdagen te komen meebrouwen. Schrijf je daarom in via mail.

Vooruitblik bioweek 6-13 juni

Zondag 6 juni12u-18u: De magie van bio! Giovani Oosters en Rik Venken toveren met biologische ingrediënten van Limburgse bodem! In de Bioweek moeten tongen overal tintelen van vreugde. In die week op zondag 6 juni vindt het Tuinfeest Biomagie plaats. Laat u verbazen in de feeërieke tuinen van Terra Ischstar in het Haspengouwse Zepperen. Topkoks Giovani Oosters van Vous lé Vous en Rik Venken van De Levensboom zullen in deze prachtige omgeving voor u koken. reservatie via biomagie@gmail.com Maandag 7 juni & dinsdag 8 juni telkens vanaf 18u30: Gerenommeerde koks koken samen met u, met biologische ingrediënten van Limburgse bodem! reservatie via www.foodbuilding.be