RSRV

Jessenhofke Reserva - 10% Alc. Vol.

Jessenhofke RSRV

FRANS

Om te bewaren maar nu ook al goed

Café Grendelpoort in Valkenburg had de droom een stevige quadrupel van 10% te serveren als Kerstbier. Wij hebben dit bier permanent in ons gamma opgenomen en raden aan dit minstens een jaar te laten rijpen zodat de volle smaak volledig tot haar recht komt.

Ingrediënten: water, gerstemout*, munich*, caramunich*, tarwemout*, hop challenger*, goldings*, fuggles*, ongeraffineerde  rietsuiker*, kruiden*, hoge gisting, nagisting op fles en niets anders

Alle gebruikte Belgische biologische hoppen zijn van Joris Cambie uit Poperinge.

Bewaarcondities: rechtopstaand, koel en donker bewaren

Schenkcondities: in jessenhofkeglas, ideaal tussen 8° & 11° C

* van biologisch gecertificeerde oorsprong

Over Jessenhofke


België is een bierland, dat is bekend: je kunt er meer dan 750 verschillende biersoorten proeven. België dankt zijn bierdiversiteit vooral aan de vele streekbieren: lokale biertjes, met veel liefde gebrouwen. Meer dan zestig van die streekbieren zijn biobieren. Gert Jordens (46), kleinzoon van een Hasseltse jeneverstoker, is de man achter Jessenhofke.

Meer over ons  

Nieuwsbrief?

Like onze Facebookpagina