RSRV

Jessenhofke Reserva - 10% Alc. Vol.

Jessenhofke RSRV

Made to perserve, but already good.

Café Grendelpoort in Valkenburg had the dream to serve a firm quadruple of 10% as Christmasbeer. We permanently took this beer into our gamma and recommend to let it mature for at least a year so the ultimate taste will come free.

Ingredients: water, barley malt*, munich*, caramunich*, wheat malt*, hops challenger*, goldings*, fuggles*, unrefined cane sugar*, herbs*, top fermenting yeast, refermentation on bottle and nothing else.

All used Belgian biological hop’s are produced by Joris Cambie from Poperinge.

Storage conditions: store upright, cold and in a dark place.

Pouring conditions: in a jessenhofkeglass, ideal between 8° & 11° C

*from certified organic origin

(Nederlands) Over Jessenhofke

België is een bierland, dat is bekend: je kunt er meer dan 750 verschillende biersoorten proeven. België dankt zijn bierdiversiteit vooral aan de vele streekbieren: lokale biertjes, met veel liefde gebrouwen. Meer dan zestig van die streekbieren zijn biobieren. Gert Jordens (46), kleinzoon van een Hasseltse jeneverstoker, is de man achter Jessenhofke.

Meer over ons  

(Nederlands) Nieuwsbrief